earpiece  

EARPIECE

Suicom-Icom-Motorola
  shop now
shipping  

PENGIRIMAN

Gratis Jakarta
 

ORDER : 021-732 0625

0856-9566-6909 | 0818-433-872| BB: 537D9F28
Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 2250463

Fotbollströjor


Steve Nicol diskuterar de möjliga ersättningarna för Gareth Bale på Real, som har uteslutits 3-4 veckor med skada.
Sid Lowe tror Real Madrid är fortfarande fullständigt kontrollerad av titeln trots förlusten till Barcelona i El Clasico.
Real Madrid-tränare Zinedine Zidane säger att han inte känner att han gjorde ett misstag genom att spela Gareth Bale i Clasico efter att klubben bekräftade att han har en kalvskada som förväntas utesluta honom från Champions League-semifinalen.
Bale limped off tidigt på söndag 3-2 La Liga nederlag hemma till Spanien med resultaten av ett Grade 2 problem i hans vänstra kalvsmuskeln.
Wales-internationella väntas nu missa båda benen i Champions League-semifinalen ihop med Atletico Madrid nästa månad, liksom en betydande del av inlösen i La Liga, vilket skulle kunna gå ner till ledningen med Barca som nu är toppen på huvudet. To-head-rekord men Madrid har fotbollströjor ett spel extra att spela.
Zidane berättade för sin presskonferens före onsdagens match på Deportivo La Coruna att Bale hade varit fullt passformig för att börja mot Barca och att det senaste problemet skulle kunna vara en följd av en ankeloperation.
Är den första olycklig med vad som hände, men han sa att han var 100 procent, att de två träningssessionerna före matchen fotbollströjor var perfekta, inga problem alls, sa Zidane. Jag litar på allt vad mina spelare säger till mig.
Då kan du inte undvika det. Spelaren vill spela. Problem.
Det är inte en stor skada. Vi hoppas vi får tillbaka honom snart, innan slutet.
Med sjuka kapten Sergio Ramos som avbröts efter hans avsändning för att fälla Barca s Lionel Messi på söndag föreslog fotbollströjor Zidane att Raphael Varane kommer rakt tillbaka till start XI, eftersom han helt återhämtade sig från ett långvarigt hamstringproblem.
Kommer vara med oss ​​Han är bra, fysiskt mycket bra, har tränat normalt, sa han. Även om du kommer att se XI i morgon är skadorna mycket bra här, och han kommer att bli bra imorgon. Skador uppstår - det är en del av en spelares liv. Ingen kan göra något åt ​​det.
Gareth Bale kommer att missa en betydande del av inlösen med en kalvskada.
Zidane sa att kritik från lokala pundits efter deras Clasico-nederlag skulle kunna ytterligare motivera Madrid att fortsätta vinna en första La Liga-titel på fem årstider.
Vi förlorade tre poäng och imorgon har vi tre mer att spela igen, sa han. Vi tänker bara på det spelet nu, jag är säker på att det inte är det.
16, 17 år i Madrid, 25 år i fotboll, jag vet hur man accepterar kritiken.
Ibland kan det motivera dig ännu mer. Vi har vårt öde i våra händer, beror inte på någon annan. Från nu till slutet av säsongen blir det samma - sex ligaspel och högst tre i Champions League. Ge allt vi kan.CharleyQd fotbollströjor barn Suzannakx
SoniaPell fußballtrikots BrittnyTo
SantosMar fotbollströjor barn PearlBees
ReynaldoH maglie calcio a poco prezzo LakeshaMa
JameKobay fotballdrakter barn NaomiTabe
TeganXvje fotballdrakter barn Stephaine Website URL:

Cara Transaksi

Cara Belanja

 

Cara Pembayaran

Connect to Us